Ремонт дитячої лікарні фірмою екс-мера Кіровограда подорожчав на мільйон
28.12.2015   //   148 Переглядів

Управління капітального будівництва Кіровоградської ОДА 21грудня замовило ТДВ «Інтерресурси» реконструкцію головного корпусу №1 Кіровоградської обласної дитячої лікарні (коригування) за 35,15 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель»,

До кінця 2016 року відремонтують головний корпус №1 Кіровоградської обласної дитячої лікарні по вул. Преображенській, 79/35. Крім капітального ремонту, до обсягу робіт входять електрообладнання, меблі та медичне обладнання.

Угода укладена за результатом переговорної процедури. В обґрунтуванні замовник вказав, що 31 серпня уклав з «Інтерресурс» договір підряду щодо ремонту головного корпусу цієї дитячої лікарні. Але після укладання угоди виникла необхідність у проведенні додаткових будівельних робіт, які не були спочатку включені до початкового проекту. Після цього було виконано коригування проекту і внесено зміни до проектно-кошторисної документації. Це призвело до збільшення загальної вартості ремонтних робіт. Новий проект було затверджено експертами філії ДП «Укрдержбудекспертиза» у Кіровоградській області та головою Кіровоградської ОДА Сергієм Кузьменком.

Конкурсна документація не містить інформації про зміни, які призвели до збільшення вартості робіт.

Нагадаємо, попередня вартість угоди з ТДВ «Інтерресурси» складала 34,09 млн грн.

Таким чином, кошторис проекту збільшився на 1,06 млн грн.

ТДВ «Інтерресурси» належить колишньому голові міськвиконкому Кіровограду (1986-1989 р.р.) Миколі Москаленко і його сину Кирилу, який займає посаду керівника підприємства.

В червні 2015 року їх фірма отримала замовлення на реконструкцію 1-2 поверхів корпусу №1 Кіровоградської обласної дитячої лікарні. Вартість угоди склала 4,38 млн грн.

Залиште відповідь