Депутат «Нашого краю» збудує ще й дитсадок за 8 мільйонів від обладміністрації
23.12.2015   //   132 Переглядів

Комунальна установа з капітального будівництва та експлуатації Херсонської облради 18 грудня акцептувала пропозицію ПАТ «Пересувна механізована колона №132» щодо будівництва дитячого садка вартістю 7,58 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Заплановано побудувати дитсадок на 45 місць за адресою вул. Миру в с. Залізний Порт Голопристанського району. Роботи потрібно виконати до кінця 2016 року.

Участь в торгах також взяли ПАТ «Екосейв» Олександра Кузьміна з заявкою 8,05 млн грн. та ТОВ «Нова-Альтернатива» (8,43 млн грн.) Валерія Шевченка, колишнього депутата Херсонської обласної ради від Партії регіонів. На останніх виборах він балотувався до облради від партії «Відродження», але не пройшов.

Бенефіціарами «Пересувна механізована колона № 132» є Рибалко Роман Миколайович з Цюрупинська та мешканець села Чулаківка Рибалко Сергій Вікторович. Останній на цих виборах став депутатом Херсонської обласної ради від «Нашого краю». В виборчих документах своїм місцем роботи він вказав посаду голови фермерського господарства «Аделаїда». На минулих виборах Рибалко пройшов до обласної ради від «Батьківщини», але потім перейшов до фракції Партії регіонів.

На початку листопада Комунальна установа з капітального будівництва та експлуатації Херсонської облради уклала з ПАТ «Пересувна механізована колона № 132» угоду про будівництво та реконструкцію каналізації в с. Роздольне.

За даними ВДЗ, в 2015 році «Пересувна механізована колона №132» підписала угод на загальну суму 31,07 млн грн. За dcs попередні роки фірма отримала замовлень лише на 2,42 млн грн.

Залиште відповідь