- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Новачок добудує учбово-тренувальний центр Запорізької АЕС за 14 мільйонів

ВП «Запорізька АЕС» 27 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Центрбуд» на зведення допоміжної будівлі учбово-тренувального центру за 14,31 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До літа 2016 року збудують допоміжну 7-поверхову будівлю для розміщення вентиляційних камер, воздухозабірних шахт, кабінетів, приміщень предтренажерної і практичної підготовки. На кожному поверсі вона буде з’єднана коридором з основною будівлею учбово-тренувального центру ЗАЕС – корпусом «Г».

Конкурентами на торгах були ТОВ «Мсбуд» і ТОВ «ЄВО-Профіт».

Засновником київського «Центрбуду» є Сергій Мішин із с. Ксаверівка Васильківського р-ну Київської обл. Керує фірмою Сергій Черненко.

Раніше у складі засновників також був Дмитро Окулов, який зараз володіє бориспільським ТОВ «Всеукраїнська інвестиційно-будівельна асоціація «Центрбуд» разом із Олексієм Протасовим.

Досі фірма-переможець не вигравала державних тендерів.

«ЄВО-Профіт» належить Ігорю Душенківському, а «Мсбуд» – Миколі та Тетяні Маликам.

Перша фірма в листопаді виграла єдиний тендер філії «Виробниче ремонтно-технічне підприємство «Укргазенергосервіс» на ремонт асфальтного покриття проммайданчику за 3,06 млн грн. Інша торгів не вигравала.