- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Освітяни на Харківщині купили у «донецьких» коштовні новорічні подарунки

Відділ освіти Красноградської райдержадміністрації 14 грудня уклав угоду з ТОВ «Фірма «Престиж» щодо закупівлі дитячих новорічних подарунків вартістю 0,53 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено 4560 новорічних подарунків. У комплекті має бути:

Вартість 800-грамового подарунка становить 118,20 грн. Значну частину його складу становлять відносно дешеві карамельки та желейки, однак по ціні набір відповідає вартості хороших шоколадних цукерок.

Через відсутність інформації щодо застосування заходів із захисту довкілля, до торгів не було допущено ТОВ «Дакорт», який мав найдешевшу пропозицію. Вони пропонували поставити подарунки на 37,52% дешевше за переможця. Ця фірма зареєстрована в Дніпропетровську і належить Олексію Розумову.

Єдиним конкурентом переможців було ПП «Аванта-Трейд». Їх пропозиція була дорожчою.

ПП «Аванта-Трейд» належить Андрію Ланчеву, Сергію Куцому, Василю Тітаєву та екс-меру Харкова Володимиру Шумілкіну. Директором підприємства є Яніна Руденко.

ТОВ «Фірма «Престиж» спочатку була зареєстрована в Донецьку, а останнім часом змінила прописку на смт. Василеве під Харковом. Засновники фірми – мешканці Донецька Олексій Вишневський та Валерія Єрошенко. Бенефіціарами вказані Вишневський, а також дончанки Юлія Костенко і Людмила Брус.