Рідна фірма чиновника ХОДА отримала майже мільйон на спортзал в Близнюках і покинула будівництво
17.12.2015   //   142 Переглядів

Близнюківська райдержадміністрація перерахувала ТОВ «Корпорація «Добробуд» в жовтні та грудні за виконання робіт по реконструкції спортзалу у селі Садове Близнюківського району Харківської області 742 тис грн.

Про це стало відомо з даних Офіційного порталу публічних фінансів України «Еdata».

Проект реконструкції спортзалу фінансується з Державного фонду регіонального розвитку.

Загальний бюджет проекту – 994 тис грн., у тому числі 894 тис грн. – з ДФРР, 99 тис грн. – з районного бюджету.

Планувалось виконати демонтаж аварійних конструкцій, закласти фундаменти та побудувати фактично нову споруду. Окрім спортзалу у будівлі мали бути роздягальна й топочна. Також угода передбачала благоустрій території.

Як повідомив кореспонденту «Наших Грошей» селищний голова Близнюків Геннадій Король, вікна та двері замінили за кошти селищної ради, яка є балансоутримувачем будівлі. Король також повідомив, що роботи, які виконували підрядники, були «повільними та неякісними». З 10 грудня роботи не виконуються.

Засновниками ТОВ «Корпорація «Добробуд» до грудня 2015 року були ТОВ АН «Гелана», ТОВ «Будівельна компанія Мангуст», ТОВ «Стекс-Схід».

ТОВ АН «Гелана» записане на Руслана та Вікторію Мануйлових.

Засновниками ТОВ «Стекс-Схід» є Олександр Вдовенко та Олег Грабчак.

ТОВ «Будівельна компанія «Мангуст» заснували Сергій Синсиневич й Василь Шумаков. Раніше серед засновників цієї фірми були Руслан Мануйлов і Сергій Ткачук, який зараз займає посаду директора Департаменту капітального будівництва ХОДА. Раніше він також був директором ТОВ «Корпорація «Добробуд».

З грудня засновниками ТОВ «Корпорація «Добробуд» є ТОВ «Вікторі Слайд» й ТОВ «Ірол-Харків».

Засновником ТОВ «Вікторі слайд» є Ігор Глушко. Саме на нього нещодавно було переписано ТОВ «Реал-НП» – фірму, яка здавала в оренду харків’янам вживані трамваї та вигравала тендери на поставку палива за часів Януковича.

Засновником ТОВ «Ірол-Харків» є Ірина Логозинська. Вона ж з 15 грудня стала керівником ТОВ «Корпорації «Добробуд», яку як й «Реал-НП» перереєстрували в Івано-Франківській області.

Логозинська прописана в Донецькій області. Також вона є засновником ТОВ «Променергосервіс»

Всього, з 1 вересня ТОВ «Корпорація «Добробуд» в Харківській області отримала бюджетних коштів за роботи на різних об’єктах на суму 2,81 млн грн., в тому числі 1,22 млн грн. напряму від Департаменту капбудівництва, який очолює колишній керівник «Корпорації «Добробуд».

У «Віснику державних закупівель» відсутня інформація щодо перемог ТОВ «Корпорація «Добробуд» на тендерах цього року.

Залиште відповідь