Реконструкція стадіону у Змієві подорожчала вдвічі до 16 мільйонів
12.12.2015   //   138 Переглядів

Відділ освіти Зміївської райдержадміністрації 8 грудня уклав угоду з ТОВ «Міленіум Спорт», щодо реконструкції стадіону «Авангард» у місті Змієві вартістю 15,69 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають бути виконані до кінця 2016 року.

Очікувана вартість при оголошенні закупівлі робіт була вдвічі нижчою – 7,13 млн грн.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, ремонт зміївського стадіону «Авангард» проводиться за кошти Державного фонду регіонального розвитку та коштів місцевого бюджету. Відповідно до техдокументації, в реконструкції передбачено облаштувати футбольні поля, бігову доріжку, відремонтувати трибуни на 1 526 місць і побудувати нових 552 місця. Також потрібно побудувати приміщення для VIP глядачів, роздягальні, побутові приміщення, внутрішні і зовнішні інженерні комунікації.

Реконструкція стадіону «Авангард» в Змієві почалася ще в 2011 році, тоді на об’єкті було освоєно близько 2 млн грн. Але через відсутність грошей роботи призупинили. Тепер будівельний об’єкт готовий на 23%.

У 2015 році проект з реконструкції стадіону відібрала регіональна конкурсна комісія до переліку робіт, які отримують фінансування з ДФРР. Тоді вартість реалізації цього проекту була 7 млн ​​134 тис грн., у тому числі з ДФРР – 6, 42 млн грн., і з місцевого бюджету – 0,71 млн грн.

ТОВ «Міленіум Спорт» розташоване у Дніпропетровську й належить Олені Рязанцевій та Вячеславу Шеремету. Директором є Олена Павлишина.

Їх конкурентами були дніпропетровська ТОВ «ЕСГ-Україна» Анатолія Каюкова й харківське ПП «Ремоарт». Обидві пропозиції були дорожчими за переможця.

Відмітимо, що вказаний «ЕСГ-Україна» телефон: (056) 744-19-40 також використовувався ТОВ «Міленіум ФЛО», де засновник та керівник є Вячеслав Шеремет. Крім того, це й номервикористовувало й ТОВ «Міленіум Спорт».

ПП «Ремоарт» належить Бердімурату Джумаєву, який влітку став й керівником компанії. Раніше фірма належала Анатолію Шумову.

Залиште відповідь