«Харківобленерго» розпиляло на закупівлі електродів майже 4 мільйони
12.12.2015   //   125 Переглядів

АК «Харківобленерго» 2 грудня за результатами тендеру уклало договір з ТОВ «Імпрок» щодо закупівлі колючого дроту та електродів вартістю 3,69 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Енергетики планують закупити 440 кг електродів діаметром 3 мм типу АНО – 4, а також 2074 бухти колючого дроту для захисної огорожі довжиною 56 км. Довжина однієї бухти – 27 м. Ціни на окремі найменування не оприлюднено, що не дає можливості порівняти їх з ринковими.

До торгів не допустили ПП «Метізи» Миколи Ралика, чия пропозиція була дешевшою від переможця на 0,70 млн грн. За інформацією організаторів тендеру, фірма не врахувала зміни до документації, крім того не всі сторінки документації були пронумеровані.

Єдиним допущеним конкурентом було ТОВ «УФСК», чия пропозиція була дорожчою на 300 тис грн. Заснував цю фірму Юдін Олексій Геннадійович. А Юдін Андрій Геннадійович в 2011-2012 роках був співзасновником переможця тендеру ТОВ «Імпрок». Зараз власником фірми є Всеволод Захаров.

Нагадаємо, що 65% акцій АК «Харківобленерго» належать Фонду державного майна, ще 29,79 % акцій знаходиться у володінні кіпрської компанії «Garensia Enterprises Limited», яку ЗМІ пов’язують з Констянтином Григоришиним.

Залиште відповідь