- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Родина «порошенцівця» розіграла третину мільйона на новорічні подарунки школярам Енергодара

Управління освіти Енергодарської міськради 30 листопада акцептувало пропозицію ФОП Бєляєв Сергій Андрійович на поставку новорічних наборів загальною вартістю 348 тис грн. Про це повідомляють«Наші гроші. Запоріжжя» [1] з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Відповідну угоду на поставку 4975 наборів по 70 гривень за штуку мають укласти протягом місяця. Склад наборів невідомий.

Підприємець Сергій Бєляєв зареєстрований 30 жовтня 2015 року  – наступного  для після оголошення цього тендеру. Контактним телефоном в конкурсній документації він вказав 6-02-51, який в якості службового використовує [2] депутат Енергодарської міської ради Вадим Рябуха. На останніх місцевих виборах він обрався [3] до міськради першим номером від партії «БПП – Солідарність». Також Рябуха єпомічником [4] на громадських засадах народного депутата Миколи Фролова (БПП).

В 2010 році Рябуха пройшов до міськради від «Батьківщини». Від цієї партії на проміжних виборах 2012 року до міськради балотувався [5] також Бєляєв Сергій Андрійович.

Єдиним конкурентом на тендері з дорожчою пропозицією виступила ФОП Іванова Лілія Володимирівна – сестра Ольги Сосновської-Рябухи, дружини Вадима Рябухи.

В минулому році Управління купило [6] новорічні набори на 319 тис. грн.  в Лілії Іванової, в позаминулому – в Ольги Сосновської-Рябухи на 249 тис. грн. [7] В 2012 році  – також в Ольги Сосновської-Рябухи на 200 тис. грн. При цьому щоразу сестри конкурувала лише між собою.

Родина Рябух має власну [8] торгівельну мережу в Енергодарі.