У Райніна розпиляли 2 мільйони на реконструкції дитячого садка
25.11.2015   //   126 Переглядів

Департамент капітального будівництва Харківської облдержадміністрації 20 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Будівельник» щодо реконструкції дитячого садка у вартістю 2,54 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2015 року планується провести реконструкцію дитячого садка № 7, розташованого по вул. Гоголя, 28 в місті Вовчанськ Харківської області.

Планується розібрати стару покрівлю та постелити нову з профлиста площею 1 436 кв м. Крім того, будуть поставлені відливи й грати на вікна, замінена вентиляція, встановлено пожежні драбини й навіси.

До торгів не було допущено одеське ТОВ «Едельвейс Плес» Маргарити Федорович з дешевшою на 9% пропозицією. Фірма на подала на торги технічне завдання. Також у фірми була відсутня копія балансу за станом на 01.01.2014р., хоча був у наявності необхідний документ станом на 30.06.2015 року, та копія звіту про фінансові результати за 2013 рік, хоча фірма подала копію звіту про фінансові результати за І півріччя 2015 року. Також серед претензій конкурсної комісії – не пронумеровані сторінки та використання орендованої техніки при формуванні ціни.

ТОВ «Будівельник» належить Михайлу Харнаму та Леоніду Надточию.

Єдиним допущеним до участі конкурентом стало ПП «Національна будівельна компанія». Нині ця фірма записана на Марину Малєєву, але у 2003 р. її засновником виступив саме Михайло Харнам. Незмінним директором від часу заснування фірми значиться Катерина Титаренко.

Харнам й Надточий також є власниками бази «Елат», яка розташована за містом у рекреаційній зоні поряд з Печеніжським водосховищем.

Минулого року ці фірми розіграли підряд на будівництво бібліотеки у національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого.

Залиште відповідь