На Кіровоградщині новачок утеплить школу майже за 12 мільйонів
05.11.2015   //   130 Переглядів

Управління капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації 3 листопада акцептувало цінову пропозицію ПП «Сапфір» щодо капітального ремонту школи вартістю 11,66 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Ремонтні роботи пройдуть в будівлі ЗОШ №3 по вул.20 рокiв Жовтня,3 в місті Мала Виска. Технічним завданням передбачено, що до кінця 2016 року фірма має здійснити утеплення зовнішніх стін негорючими мінераловатними базальтоволокнистими плитами, вставити нові двері та вікна, здійснити утеплення покрівлі у школі розташованій.

Єдиним конкурентом ПП «Сапфір» було ТОВ «ОВК-Енерджі», але його пропозиція була дорожчою на 131 тис грн. Власником ТОВ «ОВК-Енерджі» є Вдовиченко Олег Васильович, котрий також володіє ТОВ «ОВК-Технолоджі». Остання фірма в жовтні поточного року отримала замовлення від Кіровоградської ОДА на ремонт зовнішніх інженерних мереж в Кіровоградському психоневрологічному інтернаті вартістю 5,34 млн грн.

Власником ПП «Сапфір» є Колєснікова Тетяна Миколаївна, керівником – Колєсніков Валерій Миколайович. Він також є власником будівельної компанії ТОВ «Опал ВН». «ВДЗ» не містить даних про отримання ПП «Сапфір» та ТОВ «Опал ВН» державних замовлень.

Залиште відповідь