- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Депутат «Нашого краю» прокладе каналізацію в Роздольному за 4 мільйони

Комунальна установа з капітального будівництва та експлуатації Херсонської облради 3 листопада за результатами тендеру уклала угоду з ПАТ «Пересувна механізована колона № 132» на будівництво та реконструкцію каналізації вартістю 4,29 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи пройдуть в с Роздольне Каховського районну і повинні бути завершені до кінця року. Будуть проведені земляні та гідроізоляційні роботи, буде прокладено 2 кілометри каналізаційної мережі, змонтовано чотири занурювальні насоси. Також передбачено встановлення електрообладнання та автоматики, побудову системи вентиляції.

Єдиним конкурентом переможця на торгах було ТОВ «Екопласт Штанцл Україна», пропозиція якого була 4,49 млн грн. Засновниками цієї фірми з Дніпропетровська є Олександр Пітенко та Дмитро Шевченко.

Бенефіціарами «Пересувна механізована колона № 132» є Рибалко Роман Миколайович з Цюрупинська та мешканець села Чулаківка Рибалко Сергій Вікторович. Останній на цих став [1] депутатом Херсонської обласної ради від «Нашого краю». В виборчих документах своїм місцем роботи він вказав посаду голови фермерського господарства «Аделаїда». На минулих виборах Рибалко пройшов до обласної ради від «Батьківщини», але потім перейшов до фракції Партії регіонів.