Кандидат від «ліваків» без конкурсу отримав 2 мільйони на встановлення лічильників тепла
19.10.2015   //   155 Переглядів

Запорізьке КП «Управління капітального будівництва» влітку 2015 року уклало з ПП «Градострой» низку по встановленню теплолічильників на загальну суму 2,35 млн грн.

Про це повідомляють «Наші Гроші. Запоріжжя» з посиланням на реєстр укладених договорів КП «Управління капітального будівництва».

Фірма має встановити лічильники теплової енергії на інженерних мережах 41 житлового будинку. Договори укладались без проведення конкурсних процедур.

Власником 70% статутного капіталу та директором ПП «Градострой» є Олександр Прядко, який балотується до Запорізької міськради від партії «Справедливість». Цю партію очолює колишній соціаліст Станіслав Ніколаєнко, а його заступниками є колишні лідери Соцпартії Йосип Вінський та Олександр Барановський.

Також від «Справедливості» балотується декілька керівників запорізьких комунальних підприємств – Артур Гарслян (КП «Преса»), Олена Красовська (КП «Примула») і Вікторія Чикалова (КП «ЦПКВ «Дубовий гай»), та низка посадовців комунальних підприємств нижче рангом.

В 2013-му році військова прокуратура виявила завищення фірмою «Градострой» вартості робіт на ремонті їдальні військової частини 3026, що призвело до втрати бюджетних коштів на суму 190 тис грн

Залиште відповідь