Оточення кандидата БПП в мери Мелітополя орендувало міську котельню на 10 років
13.10.2015   //   119 Переглядів

КУ «Мелітопольський міський пологовий будинок» 1жовтня уклав угоду з ТОВ «Теплоінвест-Запоріжжя» про закупівлю послуг з теплопостачання вартістю 0,49 млн грн. Про це повідомляють«Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Тендер проводиться за переговорною процедурою у зв’язку з відсутністю конкуренції з технічних причин.

Як зазначається в обґрунтуванні, раніше теплопостачання пологового будинку забезпечувало ТОВ «Мелітопольські теплові мережі» через котельню по вул. Брив-ла-Гайярд, 19/5. В липні 2015 року вказана котельня була передана в оренду на 10 років ТОВ «Теплоінвест-Запоріжжя», що і призвело до вибору фірми в якості постачальника послуг.

Також Васильківська центральна районна лікарні 5 жовтня уклала з ТОВ «Теплоінвест-Запоріжжя» аналогічну угоду на теплопостачання вартістю 0,51 млн грн. А «Мелітопольська міська лікарня №2» 6 жовтня акцептувала відповідну пропозицію «Теплоінвест-Запоріжжя» вартістю 1,02 млн. грн.

Раніше ці об’єкти обслуговувалася ПрАТ «Василівкатепломережа» і  ТОВ «Мелітопольські теплові мережі» відповідно. В обґрунтуваннях до цих конкурсів також вказується відсутність конкуренції з технічних причин, проте деталі передачі котельні в оренду не розкриваються.

ТОВ «Теплоінвест-Запоріжжя» зареєстроване 27 травня 2015 року на мелітопольця Сметаніна Сергія Володимировича. Директором записаний Супрун Володимир Олегович.

Сметанін відомий як депутат Мелітопольської районної ради, куди обирався від Партії регіонів, він також керівник кредитної спілки «Капітал».

Володимир Супрун пропонує в інтернеті гірчицюячмінь в Херсонській області. Контактний телефон Супруна (098-571-08-01) значиться офіційним і для «Теплоінвест-Запоріжжя». Також цей же номер буввказаним контактним для продукції групи компаній «Мелітопольська черешня», яка, зокрема, займається продажем ячменю і гірчиці, має площі в Херсонській області.

Власником бренду «Мелітопольська черешня» є Сергій Мінько, він же був співзасновником однойменної фірми на початку 2000-х. Мінько є депутатом Мелітопольскої міської ради, куди обирався від Партії регіонів. Після втечі Януковича, на початку 2014 року його обрали секретарем міськради і, відповідно, він став в. о. міського голову у зв’язку з усуненням від посади Сергія Вальтера.

На позачергових парламентських виборах 2014 року Мінько балотувався від «Блоку Петра Порошенка» по мажоритарному округу №80. Саме в цьому окрузі тоді був уповноваженим представником «Блоку Петра Порошенка» нинішній директор фірми «Теплоінвест-Запоріжжя» Володимир Супрун.

Нині Сергій Мінько  очолює мелітопольську міську організацію партії «Солідарність – Блок Петра Порошенка», балотується від цієї партії на міського голову та до міської ради.

Залиште відповідь