Бюджет Кіровограда заплатить коледжу 3 мільйони за підготовку фінансистів
29.09.2015   //   135 Переглядів

Кіровоградська міська рада виділила на підготовку в 2015-2020 роках молодших спеціалістів для комунальних закладів міста 3,00 млн грн. Таке рішення депутати прийняли на сесії 22 вересня, пише видання «Златопіль».

Спеціалістів для комунальних закладів, підприємств та установ Кіровограда будуть готувати на базі Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу за спеціальністю «Фінанси і кредит». Згідно проектурішення міськради, навчання отримають «біля 20 студентів» в рік.

Як повідомили «Нашим грошам» в приймальні коледжу, вартість річного навчання за спеціальністю «Фінанси і кредит» складає 7650 грн., а термін навчання на денній формі становить 3 роки.

Кібернетико-технічний коледж є комунальним навчальним заснованим Кіровоградською міськрадою, котрий у 2013 році вийшов зі складу ліквідованого Навчально-наукового педагогічного комплексу Кіровоградської міської ради. Директор коледжу Олександр Токарев до цього виконував обов’язки директора ліквідованого навчально-педагогічногого комплексу.

Нагадаємо, останніми роками найбільш затребуваними спеціалістами в Україні є IT-спеціалісти. А далі – лікарі, спеціалісти військових професій, інженери різних галузей, підприємці та бізнесмени, а також спеціалісти робочих професій.

Залиште відповідь