- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Координатор Медведчука за мільйон побудує громадські туалети в Запоріжжі

КП «Титан» за результатами тендеру 15 вересня уклало угоду з ТОВ «Інженерно-будівельне підприємство «Форт» на поставку семи модульних туалетних кабін загальною вартістю 0,87 млн грн грн. Про це повідомляють «Наші гроші. Запоріжжя» [1] з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Модульна кабіна повинна мати санвузол загального призначення і для осіб з обмеженими фізичними можливостями, приміщення касира, тамбур з підведеним електропостачанням, каналізацією, конверторним опаленнням, утеплиними стінами, тощо.

Єдиним конкурентом «Форту» на тендері виступило ТОВ «ННІ Україна» Богдана Мироненка і Віктора Катаєва.

Нагадаємо,  підприємство «Форт» [2] контролюється екс-депутатом Запорізької міськради Євгеном Першиним. Як члена земельної комісії його затримували [3] при отриманні хабара в розмірі 1500 доларів. В 2009-2010 він очолював [4] виборчу кампанію Інни Богословської на президентських виборах. В 2010 році балотувався [5]  Запорізької міськради за списками Всеукраїнської партії трудящих. При цьому список  очолював Артем Тимченко [6] – нинішній член парламенту так званої «Донецької народної республіки». В 2012 році Євген Першин став регіональним координатором [7] «6нУкраїнського вибору» Віктора Медведчука.

Нагадаємо, нещодавно запорізьке комунальне підприємство КП «Управління Капітального будівництва»уклало [8] угоду з ТОВ «Інженерно-будівельне підприємство «Форт» на реконструкцію скверу по вул. Бочарова–вул. Чарівній в Шевченківському районі Запоріжжя вартістю 4,49 млн грн.