- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Нацгвардія без конкурсу замовила ремонт казарми за 2 мільйони

Військова частина 3029 Національної гвардії України (вул. Військбуд, 123 в Запоріжжі) 14 вересня уклала угоду з ТОВ «ТЛ-Строй» на капітальний ремонт приміщень для мешкання особового складу навчального корпусу №1 вартістю 2,33 млн. грн. Про це повідомляють «Наші гроші. Запоріжжя» [1] з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Перелік запланованих робіт невідомий, оскільки тендер проведено за переговорною процедурою, при якій технічне завдання не оприлюднюється.

Переговорну процедуру застосовано у зв’язку з особливою ситуацією в країні і нагальною потребою.  До того ж, вказується на досвід «ТЛ-Строй» виконання капітальних ремонтів палацу культури «Дніпроспецсталь» і дитячого садка в с. Спаське Мелітопольського району.

ТОВ «ТЛ-Строй» зареєстроване в жовтні 2014 року, його заснували Євген Олексійович Гладиш та Владислав Сергійович Отрошко. «ВДЗ» не містить інформації про отримані фірмою раніше держпідряди.

Разом з цим, у «ВДЗ» міститься інформація про замовлення капітального ремонту дитячого садка в селі Спаське Управлінням капітального будівництва Запорізької ОДА в 2008 році фірмі «Техстроймонтаж-2000» Олега Демченка.

В той же час, особа з ПІБ Отрошко Владислав Сергійович раніше значилася [2] власником і директором ПП «Універсальне агентство Шанс», зареєстрованого по вул. Правди, 50 в Запоріжжі. Тут же зареєстроване і «Техстроймонтаж-2000».

В 2010 році директора та власника «Техстроймонтаж-2000» Олега Демченка визнали винним [3] у внесенні недостовірної інформації до актів виконаних робіт при ремонті дитячого садка в селі Спаське і оштрафували на 850 гривень. З іншого вироку суду [4], яким директора «Техстроймонтаж-2000» оштрафували на 1360 гривень за підроблення документів, відомо, що Демченко також працював завідувачем лісу Національного заповідника «Хортиця».