- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Кіровоградський обласний музей відремонтує відділ природи за 4 мільйони

Кіровоградський обласний краєзнавчий музей 9 вересня за результатами тендеру уклав угоду з ПП «Ескалібур – 3000» на реставрацію приміщень відділу природи по вул. Дворцовій, 40 вартістю 3,69 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Ремонтні роботи заплановано завершити до кінця 2016 року. Планується, що за цей час відділ природи буде капітально відремонтований: замінено вікна та двері, перестелено підлогу та встановлено підвісну стелю. Також в перелік робіт включено встановлення нового аудіо та відео обладнання.

Власником та керівником приватного підприємства «Ескалібур-3000» є Валентин Радченко. Раніше партнером Радченка у цій фірмі був Олександр Кокош, який свого часу очолював первинну організацію Партії регіонів у Кіровограді. Кокош у свою чергу є керівником та засновником ПП «Камелот – 3000», котра зареєстрована за тією ж адресою, що і «Ескалібур – 3000».

Конкурентами переможця на торгах були ТОВ «Арталекс» і ТОВ «Технології і монтаж». Пропозицію останнього було відхилено через відсутність дозволів на провадження виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації необхідного в таких випадках обладнання. В той же час, пропозиції ТОВ «Арталекс» і ТОВ «Технології і монтаж» були дорожчими, ніж у «Ескалібур – 3000».

Нагадаємо, в липні Управління капітального будівництва Кіровоградської міськради замовило [1] ПП «Ескалібур-3000» капітальний ремонт терапевтичного відділення Центральної міської лікарні вартістю 2,80 млн грн.