Харківський «регіонал» поставить лікарням вікна майже на 2 мільйони
14.09.2015   //   155 Переглядів

Відділ охорони здоров’я Харківської райдержадміністрації 8 вересня уклав угоду з ТОВ «Лада-Євробуд» щодо поставки вікон до лікарень на суму 1,74 млн. грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно технічного завдання, планується провести роботи в у 19 медичних закладах Харківського району. Заплановано поставити 388 вікон, один вітраж, один склопакет та одні двері. Загальна площа вікон, які планують поставити – 836 кв м.

Віконний блок має бути з армованого полівінілхлоридного п’ятикамерного профілю, мати клеєний склопакет, зовнішній відлив, підвіконник та фурнітуру – ROTO NT KSR/KS або еквівалент у комплекті.

Середня вартість замовлених вікон та дверей становить майже 2,1 тис грн. за квадратний метр. Однак тендерні ціни на окремі найменування придбаних товарів у «ВДЗ» не оприлюднена.

На тендер подавали заявки шість учасників, у тому числі ФОП Родюков Сергій Євгенович пропонував поставку вікон за 672 тис грн. Однак його заявка – втричі дешевша від переможця – не отримала перемогу.

Засновниками ТОВ «Лада-Євробуд» є депутат Харківської райради від Партії регіонів Михайло Новиков, Роман Клімішен та Олександр Варлашкін.

Залиште відповідь