Фірма екс-мера Кіровограда проведе додатковий ремонт лікарні за 34 мільйони
07.09.2015   //   141 Переглядів

Управління капітального будівництва Кіровоградської ОДА 31 серпня уклало договір з ТДВ «Інтерресурси» на ремонтні роботи в обласній дитячій лікарні на суму 34,09 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно технічного завдання, протягом 2015-2016 років буде проведена реконструкція головного корпусу №1 Кіровоградської обласної дитячої лікарні по вул. Преображенській, 79/35. Планується капітальний ремонт підвалу, чотирьох поверхів будівлі та горища. Крім робіт з заміни перегородок і ремонту стелі, підлоги та стін, планується провести заміну водопостачання та трубопроводів опалення. Також буде змінена система вентиляції, встановлене нове електрообладнання, заплановане постачання нових меблів та медичного обладнання.

Крім ремонту в середині приміщення, будуть проведені роботи на прилеглій території. Так, буде покладено новий тротуар, облаштовано парковку та побудовано нову цегляну огорожу.

Єдиним конкурентом на торгах ТОВ «Інтерресурси» було кіровоградське ТОВ «Будсервіс-Монтаж», пропозиція якого була на 0,50 млн грн. дорожчою. Засновником цього підприємства є ТОВ «ВПТ Модуль Сервіс», власниками якого є кіровоградець Олександр Петренко та мешканець Кривого Рогу Юрій Джур.

ТОВ «Інтерресурси» належить колишньому голові міськвиконкому Кіровограду (1986-1989 р.р.) Миколі Москаленко і його сину Кирилу, який займає посаду керівника підприємства.

На початку червня Кіровоградська ОДА укладала з фірмою угоду про реконструкцію 1-2 поверхів корпусу №1 обласної дитячої лікарні на суму 4,38 млн грн. Тепер тут знову проведуть додаткові ремонтні роботи.

Залиште відповідь