Нардеп Яценюка пролобіював в уряді ремонт доріг навколо свого ресторану в Кіровограді на 6 мільйонів
31.08.2015   //   144 Переглядів

Кабінет міністрів змінив перелік вулиць в Кіровограді, які будуть в цьому році відремонтовані за кошти державного бюджету. Про це свідчить відповідний урядова постанова від 5 серпня.

3 серпня Кабмін прийняв постанову «Деякі питання використання у 2015 році державних капітальних видатків». Документ, зокрема, передбачав виділення 33,41 млн грн. субвенцій з держбюджету для Кіровоградської області. З цієї суми 25,41 млн грн. передбачено на ремонт доріг Кіровограда. Згаданою постановою уряд затвердив і перелік вулиць обласного центру Кіровоградської області, де відбудеться ремонт.

Але вже за два дні уряд вніс змін до своєї постанови. Зокрема з переліку об’єктів, на ремонт котрих передбачались кошт, було виключено вулиці Андріївську та Преображенську. Замість них з’явилились вулиці Прирічна, Садова та провулок Кар’єрний. Загальна вартість робіт на цих вулицях складає 6,47 млн грн.

Відомо, що у підготовці переліку об’єктів, які будуть відремонтовані за державні кошти, приймав член бюджетного комітету, голова підкомітету з питань видатків державного бюджету Олександр Горбунов. Про це сам член фракції «Народний фронт» розказав в ЗМІ.

За збігом обставин, включені в останній момент до списку ремонтних робіт вулиці знаходяться поруч з ресторанним закладом «Тихая гавань». За даними держреєстру, які є в розпорядженні «Наших грошей», земля навколо цього ресторану та безпосередньо під ним належить саме народному депутату Горбунову. Керівником ресторанного комплексу є його дружина Світлана Гобунова.

Горбунов раніше очолював Кіровоградську міську організацію «Фронт змін». До Ради поточного скликання пройшов по спискам «Народного фронту». До обрання депутатом займав посаду комерційного директора ТОВ Фірма «СД ЛТД».

Залиште відповідь