Мерія Кіровограда віддала ще 9 мільйонів фірмі, яку ловили на тендерному обмані
18.08.2015   //   136 Переглядів

Головне управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міськради 4 серпня уклало з ПП «МАМ-Сервіс» угоди про поточний та капітальний ремонт вулиць на суму 7,89 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

«МАМ-Сервіс» виконає капітальний ремонт дороги по вул. Пашутінській, вартість робіт складе 4,98 млн грн. За ці кошти фірма повинна протягом 2015 року покласти новий асфальт на площі 12,15 тис кв м. Таким чином, середня ціна капітального ремонту вулиці в Кіровограді складе 410 грн/м кв. По Україні середня вартість подібних робіт складає 300-400 грн/м кв.

Управління міськради також замовило «МАМ-Сервіс» поточний ремонт вулиці космонавта Попова на суму 2,91 млн грн. Технічними завданнями передбачено, що фірма повинна зняти асфальт на 4,00 тис кв м, та проведе роботи з улаштування покриття на площі 12,60 тис кв м. Таким чином, 1 кв м відремонтованої вулиці буде коштувати 230 грн.

Єдиним конкурентом «МАМ-Сервіс» під час торгів за обидва лоти було ПП «МП Діск», що належить Сергію Желудченко. Але пропозиції «МАМ-Сервіс» були дешевшими.

Власником ПП «МАМ-Сервіс» є мешканець Кіровограду Марат Мхитарян. Його фірма почала вигравати підряди з минулого року. У травні цього року суд визнав недійсним договір з «МАМ-Сервіс» на реконструкцію вулиці Воровського в Новоукраїнці Кіровоградської області. Фірма подала на тендер недостовірну інформацію. Але попри цей факт, мерія Кіровограда в останні місяці декілька разів визнавала «МАМ-Сервіс» переможцем торгів і з початку року замовила їй робіт на 12,20 млн грн.

Залиште відповідь