- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Служба автодоріг Херсонщини замовила фірмі з двох працівників ремонт на півмільйона

Господарський суд Херсонської області визнав недійсним договір між Службою автомобільних доріг у Херсонській області та ПП «Південьпрофбуд» на ремонт доріг вартістю 0,5 млн грн. Таке рішення [1]прийняв суд від 30 липня 2015 року.

У лютому 2015 року Служба автодоріг Херсонської області провела торги на закупівлю послуг з поточного ремонту та експлуатаційного утримання доріг загального користування. Підряди отримали три компанії – ДП «Херсонський облавтодор», ПП «Комплектавтодор» та ПП «Південьпрофбуд». З останнім підприємством була укладена угода вартістю 3,33 млн грн. Через деякий час вартість угоди була зменшена до 0,5 млн грн.

В кінці травня прокуратура подала до суду позов, вимагаючи розірвати договір з «Південьпрофбудом» через недостовірність даних в тендерній документації фірми. Було встановлено, що замість заявлених в конкурсних документах 25 працівників станом на початок 2015 року заробітну плату в «Південьпрофбуд» отримували тільки два працівника. Крім того, суд визнав не відповідною дійсності інформацію фірми про наявні транспортні засоби, виконані угоди і загальні фінансові операції.

Тому суд задовольнив позов прокуратури і визнав недійсним договір між Службою автомобільних доріг у Херсонській області та ПП «Південьпрофбуд».

Власниками ПП «Південьпрофбуд» є Олександр та Євген Дзюби. Підприємство зареєстровано у березні 2008 року в місті Скадовськ Херсонської області.

Керівником Служби автодоріг Херсонської області з 2011 року є Микола Савченко.