Фірма дружини депутата Полюсова, де розміщується його приймальня, три роки не платила місту оренду
29.07.2015   //   140 Переглядів

Фірма “Трикотаж” має сплатити 5200 гривень заборгованості за орендовані приміщення комунальної форми власності. Про це йдеться у рішенні Господарського суду Запорізької області від 7 липня.

Згідно матеріалів справи, узимку 2002 року ТОВ “Трикотаж” орендувало  у  КП “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №6″ приміщення під трикотажне ательє загальною площею 390 кв. м. за адресою пр. Ювілейний, буд. 30. Термін дії договору неодноразово продовжувався, в останнє до 1 січня 2017 року.

Пізніше “ВРЕЖО” в договорі змінили на Департамент комунальної власності та приватизації Запорізької міськради, який і подав позов про стягнення заборгованості з фірми в розмірі майже 17 тис. грн. Заборгованість накопичилася протягом січня 2012 року – квітня 2015 року. Вже під час розгляду справи частину боргу кількома траншами фірма “Трикотаж” сплатила. Тож суд визнав вимоги Департаменту про стягнення 5200 гривень і задовольнив позов.

В минулому році Департамент також звертався до суду про стягнення з фірми “Трикотаж” заборгованості по орендній платі цього ж приміщення в розмірі шести тисяч гривень. Під час розгляду справи фірма виплатила майже всю суму боргу.

Власниками ТОВ “Трикотаж” є Микола Цюпа і Вікторія Маланич. Остання є  дружиною депутатаЗапорізької міської ради Василя Полюсова. В 2010 році він обирався від Партії регіонів, а нині позафракційний. Полюсов очолює постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин. За адресою пр. Ювілейний, буд. 30 також знаходитьсяйого громадська приймальня.

За інформацією “НГ.З”, Микола Цюпа є родичем депутата Запорізької міськради Олександра Музичука, який мав спільний бізнес з Полюсовим.

Залиште відповідь