- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Запорізька ОДА дасть 18 мільйонів на добудову оборонних споруд в Донецькій області мобілізованому і волонтеру

Запорізька облдержадміністрація 20 липня оголосила про закупівлю додаткових робіт по об’єкту “Нове будівництво інженерних споруд № 01-23 з метою зміцнення обороноздатності держави на території Донецької області” вартістю 18,1 млн. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Тендер проводиться за переговорною процедурою і розглядалася лише одна пропозиція ТОВ “Комунтех” Сергія Венедіктова і Вадима Слюсаренка.

Венедіктов на позачергових парламентських виборах 2014 року балотувався [1] самовисуванцем по окрузі №82. На час виборчої кампанії проходив військову службу за мобілізацією. Навесні минулого року він також виступав [2] співорганізатором акцій протесту будівельних компаній проти заборгованості органів державної влади за виконані роботи. “Комунтех” тоді вказувало [3] заборгованість в розмірі 900 тис. грн.

В свою чергу Слюсаренко приймав [4] участь у 10-денних військових зборах.

Нині обидва є волонтерами фонду “Переможемо разом” [5].

До цього часу “Комунтех” отримало держпідрядів на суму 9,1 млн. грн. При цьому останні ще в 2011-2012 роках на ремонт школи №81 по вул. Істоміна, 18 і реконструкцію системи теплопостачання в будинку по вул. Республіканській, 185.