Запорізька ОДА дасть 18 мільйонів на добудову оборонних споруд в Донецькій області мобілізованому і волонтеру
21.07.2015   //   129 Переглядів

Запорізька облдержадміністрація 20 липня оголосила про закупівлю додаткових робіт по об’єкту “Нове будівництво інженерних споруд № 01-23 з метою зміцнення обороноздатності держави на території Донецької області” вартістю 18,1 млн. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Тендер проводиться за переговорною процедурою і розглядалася лише одна пропозиція ТОВ “Комунтех” Сергія Венедіктова і Вадима Слюсаренка.

Венедіктов на позачергових парламентських виборах 2014 року балотувався самовисуванцем по окрузі №82. На час виборчої кампанії проходив військову службу за мобілізацією. Навесні минулого року він також виступав співорганізатором акцій протесту будівельних компаній проти заборгованості органів державної влади за виконані роботи. “Комунтех” тоді вказувало заборгованість в розмірі 900 тис. грн.

В свою чергу Слюсаренко приймав участь у 10-денних військових зборах.

Нині обидва є волонтерами фонду “Переможемо разом”.

До цього часу “Комунтех” отримало держпідрядів на суму 9,1 млн. грн. При цьому останні ще в 2011-2012 роках на ремонт школи №81 по вул. Істоміна, 18 і реконструкцію системи теплопостачання в будинку по вул. Республіканській, 185.

Залиште відповідь