- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Футболіст губернатора отримає 8 мільйонів за ремонт двох вулиць в Олександрії

Управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Олександрійської міськради Кіровоградської області 15 липня уклало угоди з ПП «Промбудсервісальянс» на капітальний ремонт вулиць Калініна і Садової. Загальна вартість угод складає 7,49 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Вулицю Калініна ремонтуватимуть на ділянці від вулиці Червоного Козацтва до вулиці Першотравневої. На ремонт піде 5,11 млн грн. У списку робіт – посилення покриття проїзної частини, з’їздів, тротуарів, нанесення розмітки і встановлення дорожніх знаків.

Вулицю Садову будуть ремонтувати від вул. Червоноармійської до вул. Щербакова. За роботи заплатять 2,38 млн грн. Йдеться про відновлення ділянки траси, влаштування дорожнього одягу, ремонт тротуару, нанесення розмітки і встановлення дорожніх знаків.

«Промбудсервісальянс» засновано у кінці серпня 2013 року в м.Олександрія Кіровоградської області. Розмір статутного капіталу – 100 грн.

Раніше засновником фірми була Світлана Кіфор. Віднедавна «Промбудсервісальянс» переоформлено на Голуба Дмитра Вікторовича, який з кінця березня цього року призначений директором фірми.

Єдиним мешканцем Олександрії з таким ПІБ є колишній гравець ФК «УкрАгроКом» [1], почесним президентом якого був Сергій Кузьменко, співвласник ТОВ «УкрАгроКом», а у вересні 2014 року був призначений головою Кіровоградської облдержадміністрації. Його батько, Анатолій Кузьменко – депутат Верховної ради України від «Блоку Петра Порошенка».

Перші тендери на капітальний ремонт доріг це підприємство виграло влітку минулого року. Відтоді «Промбудсервісальянс» отримав підрядів на суму 26,44 млн грн., всі від Олександрійської міськради.