Лікарня з прифронтового Артемівська замовила ремонт за 4 мільйони
20.07.2015   //   132 Переглядів

Артемівська центральна районна лікарня Донецької області 14 липня уклала угоду з ПП «Арпроектбуд» на капітальний ремонт існуючого відділення урології під розміщення відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Вартість угоди складає 4,13 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Передбачено заміну підлоги, вікон і дверей, зведення перегородок, внутрішнє опорядження приміщень, монтаж освітлення, підведення каналізації та опалення.

У торгах брало участь ТОВ «Красноармійськбудсервіс» з дешевшою пропозицією вартістю 3,44 млн грн. Проте відомо, що оцінка пропозиції включала також строк виконання робіт (7 балів), умови оплати (5 балів) і гарантійне обслугорвування (3 бали). Які умови за цими критеріями пропонувала фірма-переможець у протоколі розкриття пропозицій не сказано.

Компанію «Арпроектбуд» заснував у 2009 р. Володимир Петриєнко. За даними ВДЗ, «Арпроектбуд» виграв перший тендер тільки у квітні цього року, отримавши підряд вартістю 2,82 млн грн. на ремонт спорткомплексу.

Залиште відповідь