- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Партнерські фірми розіграли 9 мільйонів від ЗапорізькоОДА на реконструкцію лікарні

Управління капітального будівництва Запорізької облдержадміністрації за результатами тендеру 10 липня уклало угоду з ТОВ “Гарант-Строй 2007″ на роботи з реконструкції будівлі поліклініки Якимівської центральної лікарні  вартістю 8,72 млн. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Підрядник має провести термоізоляцію будівлі, обновити покрівлю з рулонних матеріалів та шиферу, замінити дверні блоки на металопластикові, замінити покриття підлоги на лінолеум, керамічну плитку чи паркет в залежності від функціональних призначень приміщень, змонтувати нову систему опалення зі сталевих труб, систему водопостачання і каналізації з поліетиленових труб, електромережу, пожежну сигналізацію, встановити модульну приточну вентиляційну систему “Аіrоthеrm” тощо. Роботи мають завершити до грудня 2016 року.

В 2012 році “Гарант-Строй 2007″ вже отримувало підряд вартістю 1,68 млн. грн. на капітальний ремонт лікувального корпусу №5 Якимівської лікарні.

“Гарант-Строй 2007″ належить Юлії Готовкіній. Директором нині значиться її мати – Лариса Брехар. Згідно соціальних [1] мереж Готовкіної, вона зараз мешкає в США.

“Гарант-Строй 2007″ в 2013 році отримало [2] підряд на будівництво хірургічного корпусу обласної дитячої лікарні вартістю 49,3 млн. грн. Пізніше прокуратура безуспішно намагалася [3] оскаржити результати відповідного тендеру, оскільки пропозиції обох учасників не відповідали вимогам документації та містили недостовірні дані стосовно кількості працівників і матеріально-технічної бази, а тому мали бути відхиленими. Відтак перевірка встановила, що “Гарант-строй 2007″ мало на балансі лише легковик Nissan Juke, а всю техніку орендувало в ТОВ “Енергобуд-ЛТД”, яке в свою чергу орендувало техніку у інших фізосіб.

І саме “Енергобуд-ЛТД” стало єдиним конкурентом “Гарант-Строй 2007″ на нинішньому тендері.

ТОВ “Енергобуд-ЛТД” належить мешканцям Енергодару Антоніні і Олександру Лєсновим.