Виправданому Чаусову дадуть 800 тисяч за обслуговування світлофорів
18.03.2016   //   126 Переглядів

Управління житлово-комунального господарства Мелітопольської міської ради за результатами тендеру 15 березня уклало угоду з ТОВ “Сільенергомонтаж” на послуги з технічного обслуговування пристроїв світлофорної сигналізації вартістю 942 тис. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”. Пізніше вартість угоди зменшили до 785 тис. грн. відповідно до фактичних видатків.

Під обслуговування фірми підпадає апаратура керування і безпосередньо 41 світлофорний об’єкт в Мелітополі: 271 од. транспортних, 30 од. додаткових секцій транспортних світлофорів, 165 од. пішохідних світлофорів.

Єдиним конкурентом на тендері виступило ПП “Капітал СП” Тимофія Курочкіна. З цією ж фірмою  “Сільенергомонтаж” конкурувало на тендері минулого року, коли отримало аналогічне замовлення.

“Сільенергомонтаж” належить належить сімейству Чаусових: батьку Івану, братам – Івану та Данилу, Тетяні Чаусовій, Іллі Чаусовому. Старший Чаусов раніше був керівником КП “Мелітопольський асфальтобетонний завод”. Посади позбувся через фігурування в справі про вимагання коштів з пасажироперевізників Мелітополя. За версією  слідчих, директор КП був посередником в передачі хабарів від перевізників одному з заступників мера Мелітополя. Влітку минулого року його визнали співучасником організованої злочинної групи і засудили до 5,5 років позбавлення волі зі штрафом. Вже в грудні апеляційний суд скасував вирок Чаусова-старшого і закрив кримінальну справу проти нього за відсутністю складу злочину.

Іван Чаусов-молодший  помер позаминулого року, проте до сих пір значиться співвласником фірми.

Нинішній директор Данило Чаусов на місцевих виборах 2015 року безуспішно балотувався до міськради від партії “Відродження”.

З 2008 року “Сільенергомонтаж” отримало підрядів щонайменше на суму 14,75 млн. грн. Всі виключно від мелітопольського управління ЖКГ.

Залиште відповідь