Прокуратура перевірить ремонт центру зайнятості
12.03.2016   //   130 Переглядів

Прокуратура розслідує справу про потенційне розкрадання бюджетних коштів під час реконструкції Розівського районного центру зайнятості. Про це йдеться в ухвалі Куйбишевського районного суду від 24 лютого.

Згідно матеріалів справи, “Крамбуденерго” та Розівський районний центр зайнятості у жовтні 2012 року уклали угоду на капітальний ремонт цієї державної установи вартістю 873 тис. грн.

Майже всю суму центр зайнятості згодом сплатив і пізніше до слідчих органів надійшла заява про те, що  невідомі особи підробили документи з будівельних робіт та розікрали бюджетні кошти.

Підрядником у справі виступало “Крамбуденерго”, а постачальником матеріалів було ПП “Іркан” . Виходячи з цього, прокурор просив суд надати доступ до статутних і реєстраційних документів “Іркану” та документації щодо його господарських взаємовідносин з “Крамбуденерго”.

ТОВ “Крамбуденерго” володіють мешканці Краматорська Донецької області Віктор Левічев та Сергій Лигін. Ще до замовлення фірмі робіт Розівським райцентром зайнятості Держфінінспекція повідомлялапро завищення “Крамбуденерго”  вартості робіт на 742 тис. грн. при реконструкції Алуштинського міського центру зайнятості. Жалілися на неякісну роботу фірми і при реконструкції школи в Алушті ще в 2009 році.

ПП “Іркан” володіє мешканка Київщини Ірина Коновалова.

Залиште відповідь