- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Замість комунальників Голу Пристань буде прибирати висуванець «Нашого краю»

Виконавчий комітет Голо пристанської міської ради Херсонської області 4 березня за результатами тендеру уклав угоду з ФОП Кулик Аркадій Данилович з закупівлі послуг щодо благоустрою території на суму 0,70 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Документацією торгів передбачено, що переможець повинен протягом березня-грудня 2016 року десять разів на місяць підмітати доріжки на вул. 1 Травня, Санаторна (Леніна), 200-річчя Голої Пристані, Чорноморська (Червоноармійська) та Ларіонова, а також тричі на тиждень підмітати Набережну міста, площу 300-річчя Голої Пристані, площу 200-річчя Голої Пристані , сквер Шевченко. Ці вулиці та площі також потрібно прибирати від снігу взимку. Переможець торгів також повинен очищувати квітники, викошувати газони та узбіччя доріг, прибирати пляж та кладовище.

Єдиним конкурентом ФОП Кулика на торгах було комунальне підприємство «Міськтеплокомуненерго», пропозиція якого була дорожчою на 12%. З листопада 2015 року КП очолює Сергій Фісай, який раніше був начальником відділу ЖКГ Голопристанської міськради. На місцевих виборах в 2015 році Фісай став депутатом Голопристанської міськради від «Опозиційного блоку». Саме комунальне підприємство прибирало Голу Пристань в 2014-2015 роках.

Аркадій Кулик також на виборах в 2015 року балотувався до міськради, але від партії «Наш край». На виборах він програв кандидату «Батьківщини». В передвиборчих документах він вказав, що працює головним інженером СФГ «Серпанок». Це підприємство заснувала його дружина – Ніна Кулик.

Аркадій Кулик зареєструвався ФОП в лютому 2016 року – через три тижня після оголошення виконкомом Голопристанської міськради конкурсу на прибирання міста. Кулик раніше був зареєстрований підприємцем, але припинив діяльність в лютому 2015 року. Він також був співзасновником та керівником  ТОВ «Корвет-Гопри», діяльність якого припинена.