Новий директор Херсонського порту відмовився від тендера попередників на навантажувач за 7 мільйонів
04.03.2016   //   149 Переглядів

Виконуючий обов’язки начальника ДП «Херсонський морський торговельний порт» Андрій Соколов відмінив результати тендеру по закупівлі у ТОВ «Транс-Сервіс-КТТ» навантажувача за 7,16 млн грн.

Про це Соколов написав на своїй сторінці в Facebook.

Соколов зробив це невдовзі після призначення керівником порту за результатом січневого конкурсу міністерства інфраструктури.

За його словами, порту потрібно декілька схожих навантажувачів, але більш сучасної моделі. Тому зараз керівництво порту готується оголосити новий тендер і прораховує варіант з лізингом техніки на 4-5 років.

Як повідомляли «Наші гроші», на початку лютого ДП «Херсонський морський торговельний порт» за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Транс-Сервіс-КТТ» на придбання ковшового навантажувача вартістю 7,16 млн грн.

Тендер мав ознаки розіграшу. Власником фірми-переможця є чеське Торгівельне товариство «Портал МПМ С.Р.О. (Portal MPM s.r.o.), засновником якого раніше був Петро Тітієвський. Він також є співвласником єдиного конкурента переможця на торгах ТОВ «Інтехно Плюс» через фірму ТОВ «Рестлайн».

Залиште відповідь