«Електроважмаш» замовив сталі на 73 мільйони у лідера новенької партії
18.02.2016   //   139 Переглядів

ДП «Завод «Електроважмаш» 9 лютого уклав угоди з ТОВ «Євроінвест Метал» про закупівлю сталі на 72,83 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2017 року поставлять 98 позицій сталевих кругів і квадратів на 36,50 млн грн., а також ще 37 найменувань сталевих кругів на 36,34 млн грн. Ціни на окремі найменування не опубліковані.

«Євроінвест Метал» входить до структури ТОВ «Ай Стіл». Керівник фірми-переможця Василь Ребицький є заступником із заготівлі/продажу металобрухту директора «Ай Стіл» – Катерини Степанової.

Фірмою «Ай Стіл» володіє Сергій Стеч – голова партії «Соціальна альтернатива», яка офіційно зареєстрована у січні 2016 року. Вона вже встигла відмітитись пікетуванням Фонду соцстраху, вимагаючи пришвидшення створення нового Фонду замість трьох існуючих

У 2012 році він був довіреною особою кандидата в народні депутати Сергія Гордієнка (партія «Народно-трудовий союз України»).

Гордієнко у свою чергу був помічником Валентина Зубова, екс-нардепа 3-6 скликань від ВО «Батьківщина», а з 2010 року – голови партії «НТСУ».

Засновницею «Євроінвест Металу» записано Ніну Бакун, якій раніше належало ТОВ «Мега Текс», що займалося оптовою торгівлею деревиною.

Раніше «Євроінвест Метал» мав інші назви: «Технотек ЛТД» і «Обстановка».

У січні 2015 року «Електроважмаш» замовив їй лиття сталі та запчастини за 59,53 млн грн.

Залиште відповідь