Оточення екс-голови “Нафтогазу” завело нову фірму для опалення в Новомиколаївці
17.02.2016   //   156 Переглядів

Відділ освіти, молоді та спорту Новомиколаївської райдержадміністрації 2 лютого замовив ТОВ “Енергогенеруюче підприємство “Атен” послуги централізованого опалення на 320 тис. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Тендер проведено за безконкурсною переговорною процедурою у зв’язку з відсутністю конкуренції.

Також наприкінці січня послуги теплозабезпечення на 508 тис. грн. “ЕП “Атен” замовила Новомиколаївська центральна районна лікарня.

“Енергогенеруюче підприємство “Атен” зареєстроване в серпні 2015 року на Ірину Шаповалову. Директором значиться Олег Залозецький. Він же є директором ТОВ “Атріон”, яке зареєстроване на Мельника Ігоря Сергійовича. Також Мельник нині володіє ПП “Базель плюс”, попереднім власником якого була Ірина Шаповалова.

Мельник згадувався як регіональний директор фірми “Інвесттеплоцентр”. Саме ця фірма займаласяцентралізованим теплозабезпеченням в Новомиколаївському районі в попередні роки. На той час власниками “Інвесттеплоцентру” були Михайло та Роман Попадин.  Перший працював головою ревізійної комісії “Єврогазбанку”, який контролювався колишнім головою правління НАК “Нафтогаз України” Олексієм Івченком.

Залиште відповідь