Хто буде закривати шахти Кіровоградщини
16.02.2016   //   180 Переглядів

shahНа ліквідацію шахт в Кіровоградській області від початку року роздали 43 мільйони

ДП «Об’єднана компанія «Укрвуглереструктуризація» 25-28 січня і 3 лютого за результатами тендерів уклало угод та акцептувало пропозицій щодо робіт з ліквідації шахт на 43,47 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Кіровоград-Рубіж» за 19,84 млн грн. розбере будівлі та споруди на східній частині проммайданчику ДП «Бурвугілля», виконає ті ж роботи й рекультивує порушені площі над виробками головних напрямків ДП «Шахта «Ведмежоярська».

Власниками фірми є Валерій та Богдан Бершадські й Наталія Лашкул. З 2008 року фірма виграла тендерів на 47,05 млн грн., переважно на шахтні роботи.

ТОВ «Центрекобуд» за 9,19 млн грн. розбере залишки будівель та споруд, рекультивує проммайданчик, ставок-відстійник шахтних вод та поверхню над лавами №19 і №24 шахти «Новомиргородська». Також утилізують забруднений нафтопродуктами ґрунт.

Фірма належить кіровоградцям Андрію та Олександру Демиденкам і Дмитру Мартинову. Із травня 2013 року фірма виграла тендерів на роботи, пов’язані із закриттям шахт, на 27,57 млн грн.

ТОВ «Дівітея» за 8,92 млн грн. розбере будівлю АПК і будівлі та споруди на західній частині проммайданчику ДП «Бурвугілля». Криворізькою фірмою зі статутним капіталом 1 тис грн. володіє Наталія Фрейдун, директором є Геннадій Соловар. Це перший виграний компанією тендер.

ТОВ «Вуглеспецекологія» отримає 4,69 млн грн. на екранування площі відстійника та супутню рекультивацію та озеленення ділянки ДП «Шахта «Ведмежоярська».

Власником фірми є киянин Тарас Шульга родом із Красноармійська Донецької області. З 2008 року фірма отримала підрядів на шахтні роботи на 40,03 млн грн. За даними держреєстру, компанія має один номер телефону з ТОВ «Ропавр» Андрія Шахвороста. У 2012 році директором фірми «Ропавр» значився Володимир Початовський, відомий як депутат Красноарміської міськради від Партії регіонів. До червня 2012 року фірма «Ропавр» мала назву «Торфеко», а керував нею Тарас Шульга.

ПП «Мале підприємство «Сантехмонтаж» заплатять 0,83 млн грн. за рекультивацію площ, прилеглих до відвалів шахти №8 «Нововолинська». Нововолинська фірма належить Анатолію Коптюку, який також володіє ТОВ «Полімер».

Залиште відповідь