- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Донецькі комунальники підняли ціну на кременчуцький гіпохлорит до 6 мільйонів

Комунальне підприємство «Компанія «Вода Донбасу» (Маріуполь, Донецька область) 8 лютого акцептувало пропозицію ТОВ «Компанія «Хлортехвод» щодо постачання гіпохлориту натрію на 5,79 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Фірма поставить 500 т хімікатів за ціною 11 580 грн./т.

Торги проведені за переговорною процедурою. В обґрунтуванні застосування її комунальники вказали причиною надзвичайну ситуацію в регіоні через проведення антитерористичної операції. Крім того КП зазначило, що плідно співпрацює з ТОВ «Компанія «Хлортехвод» щодо постачання гіпохлориту натрію, якість якого та умови постачання повністю задовольняють замовника.

«Вісник державних закупівель» не містить інформації про те, що «Вода Донбасу» раніше купувало щось у «Хлортехводу». В квітні 2015 року комунальники купили 590 т гіпохлориту натрію у ТОВ «Компанія «Хлорсистеми». Тоді фірма продала гіпохлорит натрію марки А за 10 299 грн./

ТОВ «Компанія «Хлортехвод» зареєстрована в Кременчуку і належить Олегу Первому.

Раніше засновником був Ярослав Гальченко, який є контактною особою [1] кременчуцького ТОВ «Компанія «Хлорсистеми» Юрія Тітова. Ця фірма прописана в сусідньому з «Хлортехвод» офісі за адресою вул. Воровського, 34. Раніше «Хлорсистемами» володіли Ніна Гнойова, Сергій Гнойовий і Сергій Шапіро.