У Кернеса викинули три дешевші пропозиції, щоб заплатити оточенню екс-мера Харкова 4 мільйони
06.02.2016   //   121 Переглядів

Спеціалізоване комунальне підприємство «Харківзеленбуд» Харківської міської ради 29 січня за результатами тендеру уклало угоду з ФОП Демченко Олександр Миколайович щодо постачання бензину та дизпалива на суму 4,19 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Документацією конкурсних торгів передбачено постачання до кінця 2016 року 235 т бензину та дизпалива.

Паливо Кількість, л Ціна, грн./л
А-92 140 000 18,00
А-95 25 000 18,99
ДТ 70 000 17,11

Тендерний комітет відхили пропозиції ТОВ «Техойл рітейл», ТОВ«Вектор-Оіл» та ТОВ «Торговий дім «Авіас», які були дешевші від переможця торгів. Комітет одноголосно проголосував, що пропозиції цих підприємств не відповідають документації конкурсних торгів. При цьому, не вказав конкретні помилки, яких допустилися підприємства при підготовці пропозицій.

ФОП Демченко Олександр Миколайович регулярно виграє державні тендери, з 2008 року він отримав замовлень на понад 100 млн грн. За даними держреєстру, контактним телефоном підприємця Демченка є (057) 715-63-61, що також використовується ТОВ «Овіс-Сервіс» і ТОВ «СРВ Сервіс». Співвласниками обох є Сергій Куций, Олексій Шумілкін та Володимир Шумілкін – мер Харкова у 2002-2006 роках., а пізніше депутат Харківської облради. Директором обох фірм працює Ганна Олександрівна Демченко.

Таким чином, єдиним конкурентом переможця на торгах стало ТОВ «Люксонн», яке пропонувало поставити необхідну кількість палива за 4,24 млн грн. Засновником та керівником цієї фірми є Олександр Корольов.

ТОВ «Техойл рітейл» належить Артему Івушкіну.

Власниками «Вектор-Оіл» є Андрій Горшков і Олена Пахомова. Горшков раніше очолював харківську філію «Татнєфть-Укрнєфтєпродукт» та Торговий Дім «Нафтогаз-Схід». «Вектор-Оіл» зареєстрована в Харкові за адресою: пр. 50-річчя ВЛКСМ, 56. За тією ж адресою зареєстровано ТОВ «ДБК «Уровень», яка фігурує серед підозрілих контрагентів Парку Горького та отримало підряди на десятки мільйонів гривень на ремонт харківських доріг.

ТОВ «ТД «Авіас» належить до орбіти екс-губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломийського.

Залиште відповідь