- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

«Порошенківець» нагодує школярів Гайворонщини рибою та куркою на 600 тисяч

Відділ освіти Гайворонської районної державної адміністрації Кіровоградської області 1 лютого за результатами тендерів уклав з ФОП Стецюк Володимир Сергійович дві угоди на поставку до навчальних закладів району продуктів харчування на суму 585 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Підприємець повинен протягом 2016 року поставити до 21 навчального закладу Гайворонського району 6 тис кг заморожених філе курей та 6 тис кг замороженої морської риби. Підвіз продукції має здійснюватись згідно поданих заявок замовника транспортними засобами переможця торгів, але не менш ніж 2 рази на тиждень.

ФОП Стецюк Володимир Сергійович переміг на тендері з поставки заморожених філе курки, запропонувавши ціну 291,9 тис. грн., що складає 48,65 грн. за кг.. На торгах у нього було три конкурента: ФОП Довгань Ірина Анатоліївна з пропозицією 296,94 тис грн., ФОП Тодоренко Ольга Сергіївна з пропозицією 306,48 тис грн., та ФОП Горбатюк Михайло Петрович, яки йпропонував поставити продукти за 378 тис. грн..

Ці ж підприємців брали участь в тендері на поставку заморожено морської ради, але їх пропозиції були дорожчі, ніж пропозиція ФОП Стецюка.

Володимир Стецюк є депутатом [1] Гайворонської міської ради від БПП «Солідарність», його дружина, також підприємець, Стецюк Оксана Анатоліївна – депутат цієї ж ради від «Батьківщини».