Оточення Мусєєва отримає ще 10 мільйонів на трьохразову щоденну очистку урн
03.02.2016   //   131 Переглядів

КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» 27 січня уклало угоду з ТОВ «Системи прогресивної очистки» щодо очистки вуличних урн вартістю 10,04 млн. грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Підрядник повинен обслуговувати 11400 вуличних урн. Зокрема, тричі на день випорожняти пакети для сміття й не менш ніж раз на день замінювати їх.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «НПО-5», засновниками якого є Віталій та Олександр Зоря. Їх пропозиція була дорожчою на 200 гривень. Відомо, що минулого року ця компанія отримала від ХНУ ім. Каразіна 120 тис грн на ремонтні роботи.

Фірма «Системи прогресивної очистки» зареєстрована на Олену Назаренко, директором є Роман Дворник.

У протоколі розкриття пропозицій «Системи прогресивної очистки» вказало номер телефону (057) 714-05-72, що раніше використовувався як номер факсу ТОВ «Компанія «СПО» («Системи прогресивної очистки»). Крім того, цей номер також використовує ТОВ «Ваго-Рев», яке виграє підряди в Харківському метрополітені.

ТОВ «Компанія «СПО» раніше отримувала підряди на прибирання Харківського метрополітену. Першозасновником цієї фірми був Андрій Артеменко, якого називають сином колишнього начальника рекламного відділу метрополітену Марини Артеменко, і який працює зараз заступником директора КСП «Харківгорліфт». Артеменко також цього року балотувався в міськраду від партії «Відродження», першим номером якої був мер Геннадій Кернес. У 2011-2012 рр. власником «Компанія «СПО» був Євген Кріветченко, який очолював Ленінську районну молодіжну громадську організацію «Молоді регіони» в Харкові.

Компанію «СПО» відносять до сфери впливу Максима Мусєєва, голови Адміністрації Ленінського району, депутата міськради від партії «Відродження». В міськраді попереднього скликання від входив до фракції Партії регіонів.

У 2015 році ТОВ «Системи прогресивної очистки» за результатами тендерів уклала угоди з комунальними підприємствами Харкова на суму 90,05 млн. грн.

Залиште відповідь