Рідні фірми розіграли між собою 3 мільйони за комбайн дослідній станції
02.02.2016   //   117 Переглядів

Кіровоградська державна сільськогосподарська дослідна станція Національної академії аграрних наук України 25 грудня акцептувала цінову пропозицію ТОВ «Торгово-промислова компанія «Донсаб-Захід» щодо придбання селекційного комбайну вартістю 2,89 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Документацією конкурсних торгів від переможця вимагається поставити дослідній станції комбайн селекційний SR2010 або його еквівалент в строк до 30 червня 2016 року. Комбайн потрібно транспортувати до села Созонівка Кіровоградської області. За інформацією, отриманою кореспондентом «Наших грошей» від ЧП «Сампо» – представників виробника даної моделі комбайнів Sampo-Rosenlew в Україні, акцептована ціна є досить низькою для даної моделі та скоріш за все означає наявність мінімальної комплектації.

Єдиним конкурентом ТОВ «ТПК «Донсаб-Захід» було ТОВ «ТПК «Інвіктус», котре запропонувало ціну на 96 тис грн. більшу від переможця – 2,98 млн. грн. Власниками ТОВ «ТПК «Інвіктус» є жителька Запоріжжя Інна Іванівна Боговін та львів’янин Гайдук Богдан Павлович.

Власниками ТОВ «ТПК «Донсаб-Захід» є жителі Львова Фіголь Марія Мирославівна та Кондратюк Зоряна Олександрівна, що є співвласницею ще однієї фірми – ТОВ «ТПК «Грандіс». Другим співвласником «Грандіс» є львів’янин Гайдук Петро Павлович.

За даними Nomer-org.info, у Львові проживає лише один Петро Павлович Гайдук та один Богдан Павлович Гайдук. Так, Петро Гайдук проживає за адресою вул. Академіка Лазаренка (колишня вул.. Аркадія Гайдара) б.5 кв. 63.. На цій же вулиці та у цьому ж будинку, щоправда в іншій квартирі, проживав Богдан Гайдук, який зараз мешкає за іншою адресою.

Залиште відповідь