- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Харківський метрополітен відхилив дешевші пропозиції, щоб заплатити 2 мільйони брату бас-гітариста «Океана Ельзи»

КП «Харківський метрополітен» 16 січня уклало угоду з ФОП Дудко Андрій Юрійович на поставку термопапіру для автоматичних кас на суму 2,04 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

ФОП Дудко повинен поставити 17 200 рулонів паперу по 119 грн./шт з такими параметрами: ширина – 58 мм., діаметр рулону – не більше 147 мм., довжина паперу у рулоні-227 м, щільність – 68 г/кв м., пластикова втулка, внутрішній діаметр-14,6мм, термослой зовні.

Такі параметри термопаперу не є стандартними. Зокрема, більш популярні та дешевші варіанти паперу шириною 57 мм, у менших рулонах та з параметром щільності 65 г/кв м.

До торгів не було допущено львівське ТОВ «Діотермікс» через те, що фірма не надала зразок паперу. Засновниками цього підприємства є польське ТОВ «Ельгриф» та Олександр і Наталія Конторовські. Їх пропозиція склала 949 тис. грн. – вдвічі дешевше від переможця.

До торгів допустили чотири підприємства.

Ціна не була єдиним критерієм визначення переможця. Також враховувалися строк поставки та терміни оплати. В документації торгів немає інформації щодо термінів оплати та поставки товару, які пропонували учасники торгів.

ПП «Група компаній «Торгсервіс» Леоніда Кучера пропонувало поставити папір за 1,65 млн. грн.

Харківське ТОВ «Канцопт-плюс» пропонувала виконати поставку товару за 1,40 млн. грн. Це підприємство належить Анатолію Казакову.

Також у торгах приймало участь ТОВ «Український папір» Володимира Михайленка. Їх пропозиція була на 400 тис грн. дорожча за переможця.

Переможець ФОП Дудко Андрій Юрійович зареєстрований у Харкові, на проспекті Леніна, 12. Братом Андрія Дудка є Денис Дудко – бас-гітарист гурту «Океан Ельзи» [1].

Влітку Дудко також виграв торги [2] у метрополітені на поставку паперу.