В Сєвєродонецьку школярів возитимуть автобусами з розрахунку 20 гривень за кілометр
25.01.2016   //   120 Переглядів

Відділ освіти Сєверодонецької міськради Луганської області 18 січня за результатами тендеру уклав угоду з ПП «Сєвєродонецьке комфорт-авто» на перевезення школярів на суму 0,99 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Конкурсною документацією торгів вимагається від перевізника відвезти школярів з навколишніх сіл до навчальних закладів в Сєвєродонецьку, а після занять відвезти їх назад. Усього заплановано перевезення по п’яти маршрутам, загальна довжина яких складає 293,4. Передбачено, що перевізник буде працювати в 2016 році 166 днів, перевозячи щодня орієнтовно 91 учня та 5 вчителів.

В конкурсній документації відсутня інформація про вартість перевезення. Розрахунки показують, що вартість перевезення школярів складає 20,42 грн. за 1 км.

Пропозиції на участь в тендері подали 5 компаній. Але ПП «Люксавто – СДК» та ВАТ «Сєвєродонецьке АТП 10920» не були допущені до торгів через відсутність в їх пропозиції всієї необхідної для конкурсу документації.

Таким чином, конкурентами переможця на торгах було ПП «Автолайн компані» мешканця Лисичанська Романа Гоголєва пропозиція якої була дорожчою на 1,7%, та ФОП Алієв  Ейваз Новруз огли, який пропонував виконати роботи на 1,9% дорожче, ніж переможець.

Власником ПП «Сєвєродонецьке комфорт-авто» є Мурадік Саян, його молодшими бізнес-парнерами є  Оксана Саян, Сусанна Саян та Каріне Єгішян. Мурадік Саян також зареєстрований як ФОП і в цьому статусі також отримував замовлення на пасажирські перевезення, наприклад, від Сєвєродонецької міської ради. Відділ освіти Северодонецької ради восени 2015 року також з «Сєвєродонецьке комфорт-авто» уклав схожу угоду на розвезення школярів в жовтні-грудні. Тоді тариф складав 25 грн./км. А єдиним конкурентом фірми Саяна був ФОП Алієв  Ейваз Новруз огли.

Залиште відповідь