Коммунальники Кернеса придбали для шкіл молоко у фірми своєї директорки
17.01.2016   //   136 Переглядів

КП «Комбінат дитячого харчування» м. Харкова 11 січня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Надія-92» щодо постачання молока на суму 7,56 млн грн.

Про це повідомляється у Віснику державних закупівель».

Планується закупити 2,02 млн. пакетиків молока по 0,18 л жирністю 2,6%. Вартість одного пакета складе 3,73 грн. Фірма також має доставити молоко до шкіл міста.

За даними «ВДЗ», лише у Харкові закупають фасоване у маленькі пакетики молоко. В інших містах, молоко закупають оптом й ціну виставляють за літр. Тому, середня ціна за літр молока у Харкові дорожча за інші регіони і складає 20,7 грн. Для прикладу, в Києві управління освіти закупає молоко за ціною 10,26 грн./л, у Кривому Розі – 9,18 грн./л.

ТОВ «Надія-92» записано на Уляну Олексенко. Директором є Валентина Авак’ян. Але раніше засновником фірми була Надія Тимофєєва, яка нині займає посаду директора КП «Комбінат дитячого харчування»

В жовтні Надія Тимофєєва була обрана депутатом міськради від парії «Відродження», першим номером якої йшов мер Харкова Геннадій Кернес.

Єдиним конкурентом переможця під час торгів була Фірма «Олімп ЛТД» у формі ТОВ. Засновником підприємства зараз є Валерій Турчин. Раніше засновником фірми був Володимир Васильченко, який зараз керує компанією «Нью Системс АМ», яка є оператором Харківського аеропорту та входить до групи DCH Олександра Ярославського.

У листопаді ТОВ «Надія-92» виграла тендер на постачання молока для харківських шкіл на суму 0,5 млн. грн. Це була додаткова закупівля, тому що кількість учнів начальної школи збільшилася після першого вересня.

З грудня 2012 року ТОВ «Надія-92» виграло у КП «Комбінат дитячого харчування» тендерів на постачання продуктів харчування на суму 60,60 млн. грн.

Залиште відповідь