Кіровоградські депутати заплатять за рекламу своїх успіхів телеканалу партнера «регіоналів» і менеджера «порошенківця»
14.01.2016   //   134 Переглядів

Кіровоградська міська рада передбачила в бюджеті на 2016 рік на висвітлення роботи депутатів та виконкому на телебаченні кошти в сумі 388 тис грн. Про йдеться у відповіді заступника міського голови Кіровограду з питань діяльності виконавчих органів влади Олександра Мусіна на запит «Наших грошей».

Кошти виділено для Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії та телерадіокомпанії «TTV».

Співзасновником ТОВ «TTV» є Михайло Попов, який також є співвласником низки кіровоградських фірм, серед котрих ТОВ «Ельвотрі Т», співвласниками котрої є екс-депутат обласної ради від Партії регіонів Павло Штутман та екс-депутат міської ради Юрій Тітов, котрий в 2010 році обирався також від ПР.

Іншим співзасновником «TTV» з грудня 2015 року є Ігор Краснюк – директор ТОВ ВКФ «Спліт». Власником «Спліту» є депутат Кіровоградської міськради нинішньої та попередніх каденцій Ігор Волков, котрий на останніх місцевих виборах зайшов до ради як представник «Блоку Петра Порошенко», хоча до цього був активним членом «Партії регіонів». Саме Волкова в грудні серед засновників телерадіокомпанії змінив Краснюк.

Загалом міськрада виділила на фінансування засобів масової інформації 843,5 тис грн. Головним розпорядником бюджетних коштів визначено виконавчий комітет Кіровоградської міської ради.

Окрім телебачення виділено 413,1 тис грн. на «економічну підтримку вісника Кіровоградської міської ради «Вечірня газета» і 42,3 тис грн. на утримання офіційного веб-сайту Кіровоградської міської ради.

Залиште відповідь