Харківський метрополітен без тендерів замовив оточенню свого директора робіт на 7 мільйонів
13.01.2016   //   156 Переглядів

КП «Харківський метрополітен» у 2015 році замовив у ТОВ «Благоспецбуд+» товарів та послуг на суму 6,52 млн грн. Про це йдеться у річному звіті метрополітену, розміщеному у «Віснику державних закупівель».

Зокрема, метрополітенівці замовили капремонт покрівлі та їдальні депо «Салтівське», реконструкцію огорожі території душкомбінату, на купівлю ламп, світильників, замків, тощо.

ВДЗ не містить інформації про проведення відкритих торгів на ці роботи та перемогу в них ТОВ «Благоспецбуд+» .

ТОВ «Благоспецбуд+» було засноване Дмитром Яковцем у лютому 2015 року у селищі Сковородинівка Золочівського району Харківської області. При реєстрації ТОВ «Благоспецбуд+» вказало два номери телефону: +380957110978 та +380506054633. Перший належить засновнику, а другий номер також є контактним для ТОВ «Добробудстрой+» Володимира Колісника та ТОВ «Старсен».

Засновником останнього є Іван Кравцов, а керівником – Сергій Греков. Раніше єдиним засновником цього підприємства був Олександр Стаматін – син директора КП «Харківський метрополітен» Вячеслава Стаматіна та віце-мера Харкова Марини Стаматіної.

Варто відзначити, що у соціальній мережі Facebook цей номер прив’язаний до персональної сторінки адвоката КП «Гор БТІ» Євгена Зуба.

ТОВ «Старсен» у 2015 році отримав від метрополітену замовлень на суму 4,81 млн грн.

Нагадаємо, що найбільше замовлень метрополітену за вказаний період отримало ТОВ «ТБС-Україна» – 10,60 млн грн. Це підприємство належить росіянам Гіві Баркалая, Айрату Ісакову, Дмитру Литвиненко.

Залиште відповідь