- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Рідні фірми розіграли 2 мільйони за вживаний автобус для філармонії

Кіровоградська обласна філармонія 14 грудня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Мега-Авто ЛТД» щодо постачання пасажирського автобусу вартістю 2,04 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Документацією конкурсних торгів передбачається постачання до кінця 2015 року автобусу Neoplan N2216SHD37A або його еквівалент. Заплановано постачання вживаного автобусу, дата виготовлення – не раніше 2004 року, а пробіг – не більше 0,5 млн км. Вимагається наявність туалету в автобусі, спального місця для водія та автономної пічки.

Єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Авто-мередіан», пропозиція якого була 2,25 млн грн. Засновником цього підприємства є мешканець Житомирської області Олександр Кобчик. Сама фірма прописана в Києві, керівник – Микола Гетманчук.

Раніше Гетманчук був директором саме переможця торгів – «Мега-Авто ЛТД». Бенефіціаром цієї фірми вказана мешканка села Іванів Вінницької області Надія Липова, а директором – Владислав Чеський. За адресою, за якою зареєстровано в Києві ТОВ «Мега-Авто ЛТД», раніше працювало ТОВ «Омега-Авто», співзасновником якої також був Гетманчук. Його бізнес-парнером тут був Валентин Наталуша. Зараз діяльність «Омега-Авто» припинена.

Гетманчук також є власником ТОВ «М-Строй буд», яке зареєстровано в м. Калинівка Вінницької області. Крім того він є співзасновником та головою правління ГО «Мисливсько-рибальський клуб «Стохід-Козацький», яке орендує мисливські угіддя в Вінницькій області.