- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Басейн для олімпійців у Кремінній відремонтують за 8 мільйонів

Управління капітального будівництва Луганської облдержадміністрації грудня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Мріябуд» щодо реконструкції будівлі басейну вартістю 8,06 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи будуть проведені на території комунальної установи «Луганський обласний фізкультурний центр «Олімп» по вул. Дражевського, 17-в у м. Кремінна, їх потрібно закінчити до кінця 2016 року.

Заплановані роботи з капітального ремонту чаші басейна, реконструкція самої будівлі, ремонт мереж електропостачання, опалення, вентиляції, водогону та каналізації.Будуть проведені роботи з зовнішнім електропостачанням та закуплять обладнання. Заплановано встановлення модульної котельні та благоустрій території.

Єдиним конкурентом переможця було «Сервісно-технічне бюро «Ватра», пропозиція якого була на 0,5% дорожчою. Засновниками цієї фірми є Степан Балаж, Жанна Усачова та Борис Горгуль.

Засновниками ТОВ «Мріябуд» є луганчани Віктор та Олена Поддубні. Фірма була створена в серпні 2015 року та зареєстрована в м. Кремінна Луганської області. Це друге державне замовлення фірми, в листопаді вона уклала управлінням капітального будівництва Луганської ОДА угоду про каптільний ремонт будівлі в Рубіжному. Вартість угоди склала 7,71 млн грн.

Віктор Піддубник – співзасновник ТОВ «Завод тонізуючих напоїв «Лугатон» та засновник ПП «Сантехсервіс».

Раніше ЗМІ повідомляли [1], що капітальний ремонт 25-метрового басейна на базі олімпійської підготовки «Олімп» планувалося провести в 2012 році.