У Райніна викинули дешевших на чверть одеситів з тендеру на ремонт сільської клініки за 7 мільйонів
24.12.2015   //   136 Переглядів

Департамент капітального будівництва Харківської облдержадміністрації 9 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Індіго груп» щодо реконструкції нежитлової будівлі під амбулаторію вартістю 7,60 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають бути виконані до кінця 2016 року. Підрядник повинен зробити реконструкцію двоповерхової будівлі контори під амбулаторію сімейної медицини у селі Петрівське Балаклійського району Харківської області.

Планується встановити нові перегородки з цегли, замінити дах, прибудувати тамбур, відремонтувати фасад. Крім того, будівельники повинні підвести усі комунікації та виконати внутрішні роботи, а ще встановлення забору. Закупівлю устаткування для облаштування амбулаторії документація не передбачає.

ТОВ «Індіго груп» належить Павлу Бабенко й Віталію Говорухі.

Тендерний комітет відхилив пропозицію одеського ТОВ «Едельвейс Плес» Маргарити Федорович, дешевшу на 22% від переможця. За інформацією організаторів торгів, у фірми була відсутня копія балансу за станом на 01.01.2014р., хоча був у наявності необхідний документ станом на 30.06.2015 року. Також у фірми була відсутня копія звіту про фінансові результати за 2013 рік, натомість є копія звіту про фінансові результати за І півріччя 2015 року. Також серед претензій конкурсної комісії – не пронумеровані сторінки та використання орендованої техніки при формуванні ціни.

Таким чином, єдиним конкурентом ТОВ «Індіго груп» стало ТОВ «науково-виробниче обєднання «Східбуд», чия пропозиція виявилася дорожчою.

ТОВ «НВО «Східбуд» належить Сергію Куровському, директором є Сергій Приходько. Фірма зареєстрована у Харкові по проспекту Леніна, 36. 10 листопада територіальне відділення АМКУ у Харківській області повідомило, що відкрило справу стосовно ТОВ «НВО «Східбуд» за підозрою у тендерному зговорі. Крім того, компанія є фігурантом декількох кримінальних проваджень, зокрема, правоохоронці підозрюють, що вона створена, як фіктивна для ухилення від податків.

Залиште відповідь