- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Запорізькі тепловики розіграли між рідними фірмами 2 мільйони за екскаватори

Концерн «Міські теплові мережі» м. Запоріжжя за результатами тендеру 4 грудня уклав угоду з ТОВ «Група «Гранд-інвест» на придбання трьох екскаваторів Борекс ЕО-2202 загальною вартістю 2,04 млн. грн. Про це повідомляють «Наші гроші. Запоріжжя» [1] з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Вартість одного екскаватору становить 680 тис грн.

Окрім переможця, на тендер свої пропозиції подали також ТОВ «Техноторг-дон» (2,05 млн грн.) і ТОВ «Виробничо – транспортне підприємство «Будкомплект» (2,88 млн грн.). Проте останню відхилили у зв’язку з наданням неповних технічних характеристик і відсутності гарантійного листа про непритягнення до відповідальності відповідно до антиконкурентного законодавства.

«Группа «Гранд-інвест» і ВТП «Будкомплект» зареєстровані в Дніпропетровську та мають ідентичні номери телефонів в державному реєстрі – 760-88-90. Також вказаний в документації торгів телефон «Группа «Гранд-інвесту» 374-27-43використовує [2] ВТП «Будкомплект», яке фактично розташовується за адресою «Група «Гранд-інвест» по вул. Дубініна, 3.

«Група «Гранд-інвест» належить киянину Олегу Самодурову і Катерині Владимировій з Дніпропетровська. Фірмою ВТП «Будкомплект» володіють Володимир і Олена Тютюнник, Любов Ракова.

При цьому, Олена Тютюнник прописана за однією адресою з Катериною Владимировою, а Володимир Тютюнник був партнером з Олегом Самодуровим по вже ліквідованій фірмі «Щебінь Полісся».