- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

«Порошенківець» після програшу на виборах в облраду відремонтує лікарню за 5 мільйонів

Управління капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації 11 листопада акцептувало цінову пропозицію ТОВ «Кіровограджилстрой» щодо реконструкції Кіровоградської обласної дитячої лікарні вартістю 4,88 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи будуть проведені в господарському корпусі дитячої лікарні за адресою вул. Покровська, 69, у м. Кіровоград. Під час реконструкції заплановано виконати підсилення будівельних конструкцій будівлі та їх ремонт, а також роботи з перепланування приміщень лікарні та прибудови для розміщення дезкамери та пральні.

Термін виконання робіт – 2015-16 роки.

Єдиним допущеним до участі конкурентом було ТОВ Промислово-комерційне підприємство «Евіс». Це підприємство належить братам Василю і Юрію Феркалюкам Керує фірмою батько братів Феркалюків – Олександр Юхимович, бізнес партнером якого в ПП «Масштаб» є Геннадій Заболотний [1]. Це колишній депутат Кіровоградської облради, який сьогодні очолює Федерацію легкої атлетики Кіровоградської області та займає посаду голови [1]Березівської РДА Одеської області. Заболотний став переможцем конкурсу, який ініціював губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі для призначення керівників районних держадміністрацій.

Власниками ТОВ «Кіровограджилстрой» є Ларжевський Петро Михайлович та Бондаренко Олексій Іванович. Ларжевський балотувався [2] на останніх місцевих виборах до Кіровоградської обласної ради від «БПП «Солідарність», але програв висуванцю «Свободи» Івану Довбишу.

В 2015 році ТОВ «Кіровограджилстрой» неодноразово брало учать у тендерах, однак перемагало до цього лише раз – на початку 2015 року фірма отримала замовлення на капітальний ремонт приміщення терапевтичного відділення № 2 Центральної міської лікарні міста Кіровограда за 2,26 млн грн. Та через місяць за ініціативою фірми договір було розірвано.